Salut

L’Hospital de Palamós implanta per primer cop un Holter subcutani

La setmana passada el servei de cardiologia de l’Hospital de Palamós va implantar el seu primer Holter subcutani. És també el primer hospital comarcal de Girona en realitzar aquesta intervenció.

La implantació d’aquest dispositiu serveix per a detectar arrítmies del cor, davant de sospites i que no han pogut ser detectades per altres proves diagnòsties com poden ser els electrocardiogrames o el Holter 24h.

El Holter subcutani registra tota l’activitat cardíaca del pacient i permet poder realitzar un seguiment a llarg termini del comportament del cor, registrar arítmies i per tant efectuar un diagnòstic més fiable i poder proposar un tractament adient i individualitzat per a cada pacient. Aquest seguiment no només el realitza el servei de cardiologia, sinó també el propi pacient gràcies a una aplicació que es pot descarregar i consultar des del propi mòbil.

Es tracta d’una intervenció molt senzilla però que fins ara el pacient s’havia de desplaçar fins a Girona. A més es realitza de manera ambulatòria a la mateixa consulta externa de cardiologia, sense necessitar d’ocupar quiròfans de l’hospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia