La Prefectura tanca una classe maternal d'Espirà de l'Aglí

Tres casos de grip A hi han estat detectats aquest dimarts 15 de setembre

Jean-François Delage, prefecte del departament dels Pirineus Orientals, ha ordenat el tancament de l'escola maternal Les Lauriers Roses, a Espirà de l'Aglí. Segons el comunicat emès per la Prefectura, la decisió ha estat presa en concertació amb la Inspecció d'Acadèmia i els serveis de la DDASS (direcció departamental dels afers sanitaris i socials), després que aquest dimarts 15 de setembre es detectessin tres casos de grip A H1N1 en aquesta classe. El batlle del municipi ha estat informat de la decisió, i la represa de les activitats tindrà lloc dimarts vinent, 22 de setembre.

La Prefectura també ha informat que els nins es beneficien ara d'un seguiment mèdic i no presenten cap símptoma de gravetat.

Els pares dels altres alumnes han estat informats i se'ls ha demanat de ser vigilants i de consultar el metge de capçalera si es detecten els primers símptomes de la malaltia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.