Ciència

La Universitat de València utilitza el vehicle elèctric per distribuir correu intern

Aquesta iniciativa està promoguda pel Parc Científic amb el suport de l'Agència Valenciana de l'Energia

La Universitat de València ha incorporat temporalment el vehicle elèctric per a la distribució de mercaderies i correu intern. La iniciativa s'emmarca dins el projecte ”Evomobile”, que promou el Parc Científic i que compta amb el suport de l'Agència Valenciana de l'Energia (AVEN), en coherència amb la política de sostenibilitat de la institució acadèmica.

Segons ha assenyalat la vicerectora de Sostenibilitat, Campus i Planificació, Clara Martínez, “la Universitat de València, dins la seua política de sostenibilitat, avaluarà amb aquesta experiència els beneficis del transport elèctric, tant en matèria d'estalvi com de medi ambient, amb vista a una possible substitució paulatina de la seua petita flota de vehicles”.

La institució utilitza un total de cinc vehicles per a la distribució diària d'un important volum de correu. Són vehicles que recorren els tres campus de la Universitat de València, ubicats en diferents indrets de tres localitats diferents (València, Burjassot i Paterna), per a repartir prop de 1.000 kg diaris de correu en jornada ordinària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.