Educació

educació

Comença el trasllat al nou edifici de l'escola Lola Anglada de Tiana

Els propers dies seran moguts per a la comunitat educativa de l'escola Lola Anglada de Tiana. Aprofitant la setmana blanca, que a la vila es farà del 28 de febrer al 4 de març, els responsables han programat el trasllat de mobiliari i d'alumnes al nou edifici, situat a la zona de la Creu de Terme. L'equipament educatiu, que reunirà els alumnes del centre de la Ciutadella i del centre situat a la zona del poliesportiu, entrarà en funcionament el dilluns 7 de març. L'alcalde de Tiana, Emili Muñoz (Gent), es mostra “molt satisfet” amb la inauguració del centre i assegura que “tot està a punt” perquè d'aquí a uns dies els alumnes puguin començar les classes. “Tot el que depèn de l'escola i de l'Ajuntament està a punt: l'empresa que fa el trasllat, la brigada municipal, tots els serveis de policia que han d'ordenar l'entorn, etc.”, explica Muñoz. Ja fa dies, però, que els pares i mares del centre han iniciat les tasques d'embalatge dels llibres i el mobiliari perquè el centre pugui començar l'activitat sense problemes.

Aquest diumenge, a més, s'obriran al trànsit els carrers de la Creu de Terme. L'Ajuntament ha programat un acte festiu amb una cercavila, que començarà al camp de futbol vell (12 hores) i passarà pel parc del Doctor Vicente-Lino Ferrándiz (12.30 h aproximadament). Està previst que la cercavila s'acabi a l'edifici nou de l'escola Lola Anglada, que es podrà visitar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
socie

Marquen una tintorera i una escurçana violeta per fer-ne el seguiment

cadaqués
urbanisme

Faran un pas de vianants elevat a l’avinguda de l’Estatut, a Rubí

RUBÍ
tradicions

El garrotín posa el punt i final al cicle d’estiu de l’Art a l’Horta

LLEIDA
societat

L’aeroport del Prat frega els 2.000 vols l’últim cap de setmana de juliol

barcelona
societat

Alerta per onada de calor almenys fins dimecres

barcelona
societat

Els Marrecs descarreguen la torre de 8 amb folre per la Festa Major

salt
societat

Mural commemoratiu del 30è aniversari del referèndum de Castell

palamós
societat

La Pirotècnia Valenciana torna a guanyar el Concurs de Focs d’Artifici

blanes
societat

Primers passos per ser a la Xarxa de Ciutats Amigables amb la gent gran

girona