Educació

segrià

Protestes pels accessos a una escola de Lleida

Els pares recullen signatures per exigir una rotonda al CEIP Escola Alba

Els pares dels 400 alumnes de l'escola Alba, situada entre les poblacions de Lleida i Corbins, han començat una recollida de signatures per exigir a la Generalitat la construcció d'una rotonda a la carretera C-12 en els accessos al centre educatiu. Ja n'han aconseguit prop de 2.000.

A les hores d'entrada i sortida s'hi concentren cent vehicles i quatre autocars. Per arribar a l'entrada s'ha de fer un gir a l'esquerra, fet que provoca col·lapses, i molts pares deixen els cotxes als vorals i travessen la via a peu amb els fills en un punt perillós de la carretera. L'AMPA hi exigeix una rotonda, i Ensenyament, en canvi, no la veu factible, segons el director dels serveis territorials, Miquel Àngel Cullerés. El responsable de l'àrea estudia poder habilitar un espai per a l'aturada de vehicles, que seria en uns terrenys annexos o al mateix recinte escolar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.