Educació

L'institut de Burjassot guardonat per la bona convivència

El centre aprofitarà el guardó per a continuar fomentant el bon clima entre l'alumnat

L'Institut de Secundària Vicent Andrés Estellés de Burjassot, ha resultat ser el centre guanyador del premi 2011 a les iniciatives i bones pràctiques educatives sobre convivència escolar.

Sensibilitzat com s'està en aquest centre, per fomentar un bon clima de convivència a les aules i fora d'elles, com a estímul per a una millor formació acadèmica, social i emocional de l'alumnat, en el seu moment es va crear ara fa tres anys, Comissió de Convivència que sol arribar a resultats força positius.

També es té per costum, celebrar el Dia de la Convivència cada 21 d'abril i amb aquest motiu, s'organitzen grups de discussió internivells per tal de fomentar la convivència.

Aquest reconeixement lliurat per la conselleria d'Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana, ha suposat un fort estímul per tal de continuar treballant amb noves idees i projectes que fomenten aquest clima de convivencia que ara ha estat guardonat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.