Educació

Paiporta aplica retallades en educació per al curs que ha començat

Compromís per Paiporta ha denunciat la situació de l'inici del nou curs escolar amb una disminució del conjunt del professorat tant en infantil, primària i secundària

L'Ajuntament de Paiporta anuncia la “normalitat” del nou curs escolar en un acte que ha estat qualificat per la coalició Compromís com a una mostra més de “cinisme i manipulació”.

L'inici en el Jaume I ha començat amb la baixa de 4 professors sense substituir i alguna cosa semblant es pateix també en el Rosa Serrano.

L'inici de curs en els instituts de secundària de Paiporta encara ha sigut més traumàtic, a l'augment dels alumnes per classe l'acompanya la reducció de 18 professors menys que el curs passat entre els dos instituts. L'IES nº 2, a més, encara no disposen del professorat de PT (Pedagogia Terapèutica) i tampoc no disposa de personal administratiu des del principi de curs, la qual cosa ha augmentat la càrrega de treball de l'equip directiu.

La Conselleria d'Educació deu als centres les ajudes de menjador que en total sobrepassen els 200.000 euros. Les despeses de funcionament del segon quadrimestre encara estan per cobrar per part dels centres.

Les famílies encara no han cobrat les beques de l'any passat i les llibreries de Paiporta tampoc han cobrat els bono-llibres del curs anterior.

El curs escolar 2012-2013 ha començat amb l'aplicació de més greus les retallades en l'educació pública, de qualitat i en valencià per part de l'administració. Unes mesures que pretenen enfonsar el sistema educatiu en detriment d'un dret fonamental per a l'alumnat i unes condicions laborals nefastes per al professorat

Des de Compromís per Paiporta denuncien que “mentre el col·legi Rosa Serrano estiga en barrancons no podem parlar de normalitat”.

Des de Compromís per Paiporta, eixigeixen a Ibor que treballe per l'escola pública i per augmentar els recursos que es dediquen.

El Rosa Serrano oblidat

Pere Rossell

Els 208 xiquets i xiquetes del col·legi Rosa Serrano tenen que sofrir els inconvenients, un any més, d'unes instal·lacions precàries. Les promeses de l'alcalde Ibor, s'han incomplint un any més i es veu a les clares que el PP vol canviar el model d'escola pública, en valencià i de qualitat, amb unes retallades de finançament i de recursos bestials i ho volen justificar aprofitant la crisi econòmica.

L'alcalde Ibor, amb la seua política de paripé i pandereta, anuncia totes les actuacions que s'han fet en les centres escolars però oblida els greus retalls que estan patint i que faran difícil un curs amb normalitat. A aquest munícep li encanta parlar amb mitges veritats i això bé que ho saben al seu propi grup parlamentari i no el deixen anar més lluny del poble que presideix.

La gent de Paiporta també ho ha comprovat i es nota la desafecció política de la ciutadania. Ibor no aconseguirà arribar massa lluny, però el que sabem de segur és que, on arribe, ho farà a costa de devastar fins i tot l'herba que trepitja. Ja hi ha gent que no li fa cas i si manté els seus, no és per altra raó que per la política de “senyoret” que hi aplica.

Els pares i mares del centre Rosa Serrano estan més que farts de la gran quantitat de promeses incomplides per aquest personatge que ve a ser l'alcalde de la vila. Hi ha estudiants d'aquest centre que han cursat tots els seus estudis en barracons sense que haja estat capaç de fer res l'alcalde, per evitar-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Investigadors de l’Hospital de Sant Pau descobreixen un nou gen que causa ELA

Barcelona
estatS UNITS

Desenes de milers d’evacuats per incendis al nord de Califòrnia

BARCELONA
MEDI AMBIENT

Crida ciutadana a inventariar la biodiversitat del litoral metropolità

Barcelona

Gairebé 6,3 milions en infraestructures vinculades al cicle de l’aigua a Amer

AMER

CATSA invertirà a Girona més de 300.000 euros per millorar la xarxa d’aigua

girona
llengua

Només el 3% de les escoles de les Illes s’adhereixen al pla per reduir català

barcelona

El govern dona la raó a Susqueda en el contenciós amb Osor pel Santuari del Coll

SUSQUEDA
canvi climàtic

‘Beryl’ arriba a Gran Caiman després d’afeblir-se a la categoria 3

barcelona

Ingressos zero en la prova pilot per evitar la llarga estada psiquiàtrica

Santa Coloma de Gramenet