Societat

gastronomia

El GastroEbre converteix Flix en la capital catalana del dolç

Centenars de persones van assistir fins aquest dimarts a la 6a edició de GastroEbre Flix, un certamen que es recordarà per haver reunit alguns dels millors professionals de l’alta gastronomia dolça del país. Durant tres jornades, grans mestres de la pastisseria, la rebosteria i la gelateria que han estat distingits amb premis nacionals i internacionals han compartit els seus secrets i també han ofert cuina en directe a l’escenari del mercat municipal de Flix (Ribera d’Ebre). Entre els mestres del dolç convidats hi havia Oriol Balaguer, Miguel Guarro, Ricard Martínez, Àlex Lera, Lluc Crusellas, Albert Roca i Eva Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Infraestructures i serveis

L’enllaç del corredor mediterrani del sud de Martorell amb el Port, en marxa a l’estiu de 2025

Castellbisbal

Nous rectors per a parròquies de Sant Feliu, Palamós i Vall·llobrega

GIRONA
Infraestructures

El metro augmentarà fins a 800 els agents de seguretat

Barcelona
SALUT

Avís de contaminació per partícules en suspensió a la conurbació de Barcelona i a les Terres de Ponent

Barcelona

Vandalitzen la plataforma de bany autònom de Palamós

palamós

El nou contracte de recollida d’escombraries serà per vuit anys

FIGUERES

Formacions a Bellvitge per reduir les contencions als malalts mentals

Barcelona
societat

Reforcen diverses línies d’autobús interurbà durant l’agost

Barcelona

Declaren Bé Cultural d’Interès Nacional el Drac i l’Àliga de la Bisbal 

LA BISBAL D’EMPORDÀ