societat
Premi del Gastronòmic Fòrum Barcelona a les cuineres de Sils
El Consell Assessor de Gastronòmic Fòrum Barcelona (GFB) ha decidit per unanimitat que el col·lectiu La Cuina a Sils és mereixedora d’un Premi Josep Mercader 2023 a la Categoria Cuina, un guardó que es lliurarà demà en el marc del fòrum. Des del col·lectiu La Cuina de Sils han manifestat que aquesta reconeixement a la seva feina els dona l’oportunitat de recordar els diferents premis que els han atorgat al llarg dels anys. Entre aquests, hi ha el primer Salsafí d’Or atorgat per l’Associació d’Empresaris de Serveis Turístics de la comarca (1998); el Setrill de plata de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners (2004), el Bolet d’Or de l’Ajuntament d’Arbúcies (2005). A més, el 2009 van ser nomenats a Forlimpopoli (Itàlia) Disciples d’Auguste Escoffier; el març de 2018 se’ls va concedeix el Premi Especial del Patronat de Turisme Costa Brava Juli Soler i Lobo i el 17 de juliol del mateix 2018, se’ls va atorgar la Creu de Sant Jordi.