Salut

SANT PERE DE RIBES

Salut atura l'ampliació d'un ambulatori

Les Roquetes pot quedar-se sense la reforma del CAP, segons l'alcalde

L'ampliació del centre bàsic de salut de les Roquetes està paralitzada, segons va assegurar l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco (PSC), en el ple de dimarts. El Departament de Salut ha demanat a l'Ajuntament que no continuï amb la tramitació del projecte, un acord a què el municipi havia arribat amb l'anterior govern de la Generalitat, però que no havia arribat a plasmar en un conveni. El compromís adquirit consistia que l'Ajuntament avancés els diners per a l'ampliació, que després retornaria la Generalitat. L'ampliació té un pressupost d'uns 3,5 milions d'euros, que l'Ajuntament tenia previst pagar a través d'un crèdit. En el cas de la construcció del nou centre bàsic de salut de Ribes, la Generalitat i l'Ajuntament sí que havien arribat a formalitzar l'acord, segons el qual el municipi aportarà 4,5 milions, que la Generalitat pagarà entre el 2012 i el 2015.

En el ple municipal, tots els grups van donar suport a una moció del PSC per “exigir” que la Generalitat “aprovi amb caràcter urgent” el conveni per ampliar el CAP de les Roquetes, i que ratifiqui l'acord per construir el de Ribes. L'Ajuntament també mostra la seva preocupació perquè les retallades puguin afectar la construcció del nou hospital de Vilanova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.