L'Estany d'Ivars i Vila-Sana tindrà 8 barques a partir de Sant Joan

El Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-Sana ha autoritzat la compra de vuit barques de rems per navegar per l'estany. De les vuit barques se'n posaran quatre a cada un dels dos embarcadors, pertanyents als termes municipals d'Ivars i Vila-Sana. Els usuaris podran pujar a les barques de tres en tres en viatges de trenta minuts a un preu de 8 euros per persona. Les barques entraran en funcionament per Sant Joan i estaran operatives cada any del 15 de març al 15 d'octubre i els dies festius. El consorci tindrà les barques d'aquí a un mes. El consorci també ha aprovat el reglament d'ús de les barques.

La primera quinzena de juny també hi haurà els dos cavalls de la Camarga en un tancat de cinc hectàrees de canyissar. Els dos cavalls de la Camarga procedents del Delta de l'Ebre serviran per mantenir l'ecosistema de les cinc hectàrees de canyissar i de reclam turístic, tal com ha explicat el president del consorci, Joan Reñé. El consorci també demana al ministeri de Foment que es senyalitzi l'accés a l'estany des de l'autovia A-2 tal com es fa amb altres espais d'interès com ara Montserrat. Finalment també s'entregaran durant aquesta setmana els informes per demanar ajuts econòmics a la Caixa i la Diputació de Lleida, per fer noves actuacions al voltant de l'estany. Aquestes actuacions inclourien la instal·lació d'un nou mirador o replantacions d'arbres entre altres coses. Això encara no està decidit i depèn de l'aprovació de la Diputació de Lleida. La Caixa inclou en les bases el desenvolupament d'activitats per a discapacitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Obren pistes esportives per facilitar espais de joc en els vespres d’estiu

FIGUERES
Infraestructures i serveis

Les obres a l’L5 permetran millorar la freqüència de pas

Cornellà de Llobregat
judicial

“És agressió sexual. No vam donar consentiment al policia, sinó al personatge creat per l’estat”

barcelona
Ciència

Relacionen la degeneració d’una regió cerebral amb la severitat de l’Alzheimer

Barcelona

Primera campanya de recollida i reciclatge de neoprè als centres de submarinisme de la Costa Brava

GIRONA
SOCIETAT

Mataró participa en un projecte europeu per fomentar la circularitat del residu tèxtil

Mataró

Tram final de la primera fase de la reforma urbana del barri de la Platja 

PALAMÓS
Medi ambient

Barcelona activa l’alerta per calor

Barcelona

Girona obre les piscines del GEiEG a persones grans i amb discapacitat per l’onada de calor

GIRONA