Societat

Successos

A Manolo Escobar no li deu fer cap gràcia

Uns lladres entren a la casa del cantant a Benidorm, quan estava dormint, i s'emporten diversos objectes de valor

L'artista denuncia el robatori de la insígnia d'or i brillants del FC Barcelona i la medalla del mèrit al treball

Mig país va somriure ahir, i l'altra meitat ho farà avui quan llegeixi els diaris i s'assabenti d'un dels fets més casualment sorprenents dels últims anys: un robatori a casa del cantant Manolo Escobar, mentre aquest era a casa seva, de nit, dormint. L'artista, que està a punt de fer 80 anys, va esdevenir molt popular a partir de la dècada dels seixanta del segle passat encadenant diversos èxits musicals, entre els quals Mi carro, una rumba presagi del succés: “Mi carro me lo robaron anoche cuando dormía, ¿dónde estará mi carro?, ¿dónde estará mi carro...”.

Els lladres, que es van emportar un botí de prop de 8.000 euros, van fugir esperitats, ja que van ser sorpresos per la filla del cantant, que es va desvetllar en sentir un soroll. Sense moure's de l'habitació va trucar a uns treballadors del servei domèstic, que, a la vegada, van alertar la policia. Manolo i la seva dona dormien i no es van adonar de res fins que els lladres van ser fora i la filla els va poder alertar del perill.

Escobar viu en un luxós xalet de Benidorm on conserva els records de tota una vida dedicada als escenaris i també una bonica col·lecció d'art, de la qual destaca una pintura de Miquel Barceló. Mentre van ser a la casa, els lladres van tenir temps d'agafar diners en efectiu i objectes com ara la medalla del mèrit al treball i la insígnia d'or i brillants del Barça. Si la lletra de la cançó es compleix de principi a final, Escobar pot estar tranquil: “Preguntando busqué, por todas partes y por fin lo encontré, sin aparejos.” La feina de la policia és ara donar un final rodó a la història.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.