Monogràfics

TORREDEMBARRA (Tarragonès)

Jornades Gastronòmiques de Tardor

La tardor, al plat

La temporada de tardor arriba a les cuines de Torredembarra, on una quinzena de restaurants participen a la desena edició de les Jornades Gastronòmiques de Tardor, organitzada per l'Associació de Restauradors de Torredembarra. Els establiments participants presenten una sèrie de menús ideats per a l'ocasió, on la creativitat i els aliments de tardor de primera qualitat en són els protagonistes destacats. Verdures de temporada, bolets i castanyes són alguns dels ingredients de les propostes que fan els restaurants de Torredembarra per crear un menús que, amb un preu al voltant dels 30 euros, ofereixen entrants, plats principals i postres acompanyats de vins, aigua, pa i cafès. Per poder degustar-los és imprescindible fer una reserva prèvia al restaurant triat.

La cita gastronòmica es complementa amb unes jornades tècniques de gastronomia el 2 de novembre al matí i una visita guiada i degustació de vins a la cooperativa de Falset, el 7 de novembre. També es farà un sorteig de cinc sopars per a dues persones a qualsevol dels restaurants participants i de cinc entrades al Club Fitness Spa Anura amb massatge d'aromateràpia antiestrès.

Del 29 d'octubre al 4 de desembre. Hi participen quinze restaurants del municipi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.