l'apunt

Vi

L'interessant reportatge que publicava aquest diari en l'edició de diumenge passat sobre el lent però relativament prometedor avenç dels vins empordanesos a les taules dels restaurants (i no tant, o gens, als prestatges dels supermercats) evidencia un parell de coses a tenir en compte. La primera és que els restauradors gironins s'estan tornant normals. És a dir, que fan com a qualsevol altre país del món on la cultura del vi hi és arrelada: potenciar les denominacions d'origen de la zona on és l'establiment. La segona és que els vins empordanesos no posen en joc el prestigi del restaurador patriòtic: cada cop hi ha més qualitat i avui dia es pot quedar perfectament bé convidant algú a degustar un Empordà. La tercera (ja sé que havia dit un parell però ara se me n'ha acudit una altra) és que els únics que encara no ens hem cregut prou que tenim vi del bo som els consumidors gironins. Ja va sent hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tradicions

La plaça Sant Jaume de Barcelona perdrà aquest Nadal el tradicional pessebre

Barcelona
Arantxa Hernáez
Criminòloga i experta en inserció laboral de persones privades de llibertat

“No es pot ajudar a tothom però almenys s’ha d’intentar”

Barcelona

Què pot fer realment la IA avui?

Barcelona

Yann LeCun, el seny acceleracionista

BARCELONA
Estat Francès

El fundador de Telegram, Pàvel Durov, queda en llibertat amb càrrecs i sota control judicial

Barcelona
SERVEIS

Campanya a Igualada per augmentar el percentatge de recollida selectiva

Igualada
Estat espanyol

El Marroc investiga l’abordatge d’una llanxa amb migrants a Melilla

Barcelona
Societat

Mor a Bolívia Eduard Pérez Iribarne, sacerdot, filòsof i periodista lleidatà

Societat

El papa afirma que rebutjar els migrants és “un pecat greu”

Barcelona