Societat

Municipal

L'oci nocturn, protagonista en el ple de Torelló

El ple de dilluns era el primer després de l'intercanvi d'opinions referents als horaris de l'oci nocturn del municipi que han llançat tant els Deixebles de Sant Feliu –entitat que organitza un grapat d'actes festius i culturals– com l'alcalde, Santi Vivet, en aquest cas a través d'un article a la premsa local. En el ple l'oposició va recriminar la manera d'actuar de Vivet dient que s'ha volgut assenyalar directament una entitat com Deixebles com a causant de tots els problemes derivats de l'oci nocturn. “S'han retallat horaris i s'han mogut festes a zones sense veïns. Potser el problema són les festes en general”, va comentar Cesc Manrique, de la CUP, que va demanar una rectificació a l'alcalde i que es posin a treballar. En aquest sentit, ERC va remarcar que l'escrit “suposa una pèrdua de confiança a les entitats que treballaven bé en projectes per millorar l'oci nocturn. Ho va fer en calent perquè no va encaixar la crítica”.

Des del govern, Santi Vivet es va refermar en la seva posició de regular i controlar molt més els horaris i les activitats festives al poble. “M'agrada la festa, però hi ha coses que no es poden tolerar. He rebut el suport de molta gent”, va explicar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia