Societat

Vilanova del Camí aprova la reforma de la piscina

El nou govern ha refet el projecte dels seus predecessors

L'actuació tindrà un cost de 2,3 milions d'euros

El ple municipal de Vilanova del Camí va aprovar ahir el projecte de reforma de la piscina municipal i el plec de clàusules per posar a concurs la seva execució. L'equip de govern ha modificat el projecte que havien fet els seus predecessors, desbancats en una moció de censura el passat 31 de gener.

El regidor d'Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, va exposar que el projecte elaborat per l'anterior govern “no es va consensuar”, tot i ser “un projecte de ciutat”. Cividanes va recordar que es tracta d'una de les piscines més antigues de la comarca, i justifica les millores en l'ampliació de la intervenció en la urbanització de l'exterior, amb una zona lúdica i de barbacoes. El projecte també inclou la reforma dels vestuaris i els lavabos, així com l'habilitació de dos carrils per a la pràctica de la natació.

Entre les modificacions incorporades pel nou govern hi ha l'habilitació d'un servei de bar que donarà servei a la piscina i a la nova zona exterior. Segons Cividanes, “en el projecte anterior el bar estava tres metres per sota del nivell de la piscina”. El pressupost de la reforma és de 2,3 milions d'euros.

L'oposició, que hi ha votat en contra, ha criticat que se'ls havia avisat el mateix dia al matí amb un correu electrònic i acusen el govern d'actuar de la mateixa manera que criticaven d'ells quan eren a l'oposició. També qüestionen que el cost hagi passat de l'1,5 a 2,3 milions d'euros.

Perfil propi després de la moció

L'actual govern de Vilanova del Camí, format pel PSC i pels partits independents Vilanova Alternativa, Independents per Vilanova i Decide, va arribar al poder el passat 31 de gener arran d'una moció de censura contra el govern en minoria de Vilanova365 –una escissió del PSC local–, ERC i CiU.

Bona part dels esforços del nou govern han estat per modificar actuacions que havien engegat els seus predecessors i que no veien de bon ull. A més de la reforma de la piscina, es va modificar el projecte de pressupostos, s'ha retocat el projecte de reforma de la plaça Francisco Guisado i s'ha incorporat a l'agenda l'ampliació del parc infantil de la plaça del Mercat.

També s'ha engegat la municipalització de serveis com el manteniment de l'enllumenat i el servei de neteja d'edificis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia