Societat

Municipal

Llavaneres dona llum verd al projecte del nou pavelló

L’Ajuntament confia que l’any que ve puguin començar les obres, que tenen una inversió total de 6 milions d’euros

El futur equipament vol ser també un referent en eficiència energètica

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ja té aprovat definitivament el projecte d’execució de les obres de construcció del nou pavelló a la zona dels Ametllers. El govern municipal, integrat per ERC i el grup Acord, confia que, a partir de l’any que ve, puguin començar els treballs de l’equipament esportiu. Després de donar-hi llum verd, la intenció, ara, és preparar el plec de clàusules per poder obrir el concurs públic. “Fa molt de temps que esperem la construcció d’aquest pavelló i, ara, amb aquest projecte, donarem resposta a un desig de molts llavanerencs”, va apuntar l’alcalde, Joan Mora. Amb una inversió total que supera els sis milions d’euros, l’actuació es finançarà amb fons propis, però també amb subvencions de la Diputació i la Generalitat. Des de fa mesos, l’Ajuntament i el Consell Català de l’Esport treballen conjuntament en la millora del futur poliesportiu, que incorporaria més endavant la possibilitat de fer un aparcament subterrani.

Les futures instal·lacions tindran, de moment, dos espais diferenciats. D’una banda, la sala esportiva, formada per la zona de joc i les grades, i de l’altra, el vestíbul d’accés i els vestidors. El complex tindrà, a més, una cobertura sinuosa que aglutinarà els dos espais amb la intenció d’evocar els hivernacles de clavells característics d’aquesta part del Maresme. Pel que fa a les pistes, s’oferirà la possibilitat de disposar d’una de central i tres de transversals separades per unes cortines. A més, el pavelló ha estat concebut com una obra que no només ha de dotar d’unes instal·lacions esportives el municipi, sinó que vol ser un referent pel que fa a eficiència i sostenibilitat energètiques. A partir de la col·laboració amb l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya, el nou equipament municipal incorporarà mesures per reduir al màxim les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera i farà servir recursos com ara la biomassa i l’energia social per aconseguir-ho.

LA FRASE

Fa molt de temps que esperem aquest pavelló i, ara, donarem resposta a aquest desig
Joan Mora
alcalde de llavaneres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia