Societat

onze de setembre

Celebració de la Diada a Perpinyà

Els actes tindran lloc a la Casa de la Generalitat el divendres 8 de setembre

Casa de la Generalitat de Perpinyà convida a assistir a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el divendres 8 de setembre a les 18h30, a la delegació de la Generalitat, carrer de la Fusteria

El convidat d’honor d’enguany serà el conseller de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat (2010-2015) i diputat al Congrés (2015-2017), Francesc Homs. Francesc Homs, pel fet d’haver estat coresponsable de l’organització de la cnsulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014, va ser condemnat a un any i un mes d’inhabilitació de càrrecs públics i, per això, va perdre el seu mandat de diputat.

L’acte constarà amb un parlament del dirctor de la Casa, Josep Puigbert, i serà amenitzat per la coral de l’escola Sant Pau de Figueres que interpretarà peces del repertori català a més, és clar, de l’himne de Catalunya, Els Segadors. i es clourà amb un refrigeri.

La Casa de la Generalitat insisteix sobre els moments excepcionals que viu Catalunya i el caràcter particularment solemne d’aquesta trobada.

Informacions : 04 68 35 17 14

[email protected]



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia