Gandia es promociona a la fira de turisme de Portugal

L'Ajuntament de Gandia promociona el potencial turístic de la ciutat i de la platja en la Fira de Lisboa, a través de l'empresa mixta Gandia Protur.

Aquest certament turístic, el més important de Portugal, es desenvolupa fins diumenge 17 de gener i conta amb la participació de 800 expositors de 50 països.

Gandia Protur s'ha marcat com a prioritat la presència en les fires nacionals i internacionals que trie el sector empresarial de la ciutat per introduir l'oferta de Gandia, més enllà de la destinació de sol i platja, com va destacar l'Alcalde, José Manuel Orengo, durant la presentació del nou gerent de Gandia Protur, Alberto Suárez.

Posicionar la ciutat com a destinació cultural en el Vé Centenari del Naixement de Francesc de Borja és una de les primeres accions de cara a la temporada de Setmana Santa, així com les escapades de cap de setmana.

El portugués és un mercat en potencial creixement per a Gandia sobre el que ja s'han començat a fer gestions des de la implantació del nou vol setmanal Lisboa - València .

El passat mes d'octubre 10 agències de viatge portugueses visitaren Gandia en un viatge de familiarització turística organitzat conjuntament per l'Ambaixada d'Espanya a Portugal i l'Agència Valenciana de Turisme.

El Departament de Turisme de l'Ajuntament de Gandia va preparar a l'expedició portuguesa una visita guiada pels punts emblemàtics de la ciutat, com ara el Palau dels Borja, la Plaça Escola Pia, la Seu Col·legiata i l'Ajuntament de Gandia. Posteriorment, van visitar el Port i la Platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Fòrum Carlemany registra el seu rècord d’associats

navata
medi ambient

Comença la participació ciutadana per crear el Conservatori del litoral de Catalunya

Barcelona
sanitat

Un estudi demostra que la resiliència davant l’Alzheimer difereix segons el sexe i el gènere

barcelona
educació

El TSJC suspèn el decret d’usos lingüístics que pretenia protegir el català a l’escola

barcelona

Els Mossos faran una auditoria al Trueta per millorar la seguretat

girona

Un tall a la fibra òptica deixa sense servei de telefonia i Internet els veïns

sant joan de les abadesses
Política

Barcelona desencalla el trasllat dels bombers i l’escola Entença de l’Eixample

Barcelona
urbanisme

Mataró posa en marxa la redacció del nou pla general per decidir el seu futur

Mataró

S’impulsa la creació dels Consells de Barri i els Consells Sectorials

vidreres