Societat

Trien que posin leds al camp de futbol de Cassà

Del pressupost participatius, és el més votat junt amb ampliar la pista de patinatge

Una cinquantena de veïns de Cassà de la Selva van participar dilluns en el taller de priorització de les propostes del pressupost participatiu. El projecte més votat va ser millorar la il·luminació del camp de futbol, amb la instal·lació d’enllumenat led, amb 87 punts. La segona iniciativa, a 17 punts de distància, va ser l’ampliació de la pista de patinatge.

De les dotze propostes preferides pels assistents al taller, destaquen, amb 56 punts, les actuacions al parc de l’Estació, com ara per millorar els jocs infantils i instal·lar-hi algun altre joc per a mainada de menys de sis anys. La il·luminació dels passos de vianants del carrer Provincial i el Marina per incrementar la seguretat va ser un altre dels projectes més votats, amb 55 punts.

Les propostes prioritzades se sotmetran a la votació final entre els mesos de maig i juny. Els tècnics municipals valoraran econòmicament les propostes triades en les pròximes setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia