Societat

Concert solidari a La Mirona de Salt

Tots els beneficis de l’acte, impulsat i organitzat per la cadena Los 40 Catalunya, es destinaran als projectes que desenvolupa Càritas

El compositor, cantant i pianista Manu Guix i el cantautor Cesk Freixas són els caps de cartell del concert solidari Els40Pop que se celebrarà el divendres 10 de maig a la sala La Mirona de Salt. Tots els beneficis de l’acte, impulsat i organitzat per la cadena Los 40 Catalunya, es destinaran als projectes que desenvolupa Càritas per atendre les persones en risc d’exclusió. Tant els organitzadors del concert com Càritas han volgut aprofitar l’acte per posar el focus en l’acció que es fa a la vila de Salt, amb gairebé una vintena de projectes i un equip de 120 persones voluntàries, a part de l’equip tècnic de l’entitat. Càritas manté accions tan diverses com ara tallers per ensenyar la llengua d’acollida a les persones nouvingudes, serveis d’intervenció educativa per garantir la igualtat d’oportunitats a l’escola, distribució d’aliments i el servei d’orientació sociolaboral per potenciar la inserció en el mercat laboral de persones en risc d’exclusió social. Càritas i els organitzadors esperen reunir fins a 2.000 persones per gaudir de la música i poder contribuir a finançar els programes i projectes de l’entitat destinats als més vulnerables. A banda de Manu Guix i Cesk Freixas, també hi actuaran Porto Bello, l’americana i catalana d’adopció Chloe Phillips i Nil Moliner, un dels artistes revelació del 2018 arreu de l’Estat. En total, més de cinc hores de música per a una nit solidària i compromesa.

La directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, ha volgut agrair el gest dels responsables de la popular emissora de ràdio. “Les iniciatives solidàries com aquesta ens confirmen el compromís que la societat té amb Càritas i amb la nostra tasca”, ha assegurat. I hi ha afegit: “Els projectes de Càritas a Salt i a la resta del territori necessiten finançament per no deixar cap persona enrere. Aquesta acció dels Los 40 Catalunya ens ajudarà a impulsar més accions per lluitar contra la pobresa i garantir la igualtat d’oportunitats per a tothom. Cal que omplim La Mirona i que sigui tot un èxit.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia