LA GALERA (Montsià)

XVII Fira de la Terrissa

Terrissaires d'arreu, a la Galera

Un centenar de terrissaires i ceramistes arribats d'arreu de Catalunya, de l'Estat i d'altres països, participaran a la Fira de la Terrissa que organitzen l'Associació Cultural Galerenca Lo Cadub i l'Ajuntament. Els visitants podran descobrir la terrissa tradicional i també les novetats de la ceràmica contemporània i de creació que han preparat els expositors. A més, durant la mostra s'oferiran demostracions al torn i altres activitats complementàries, algunes de les quals seran protagonitzades per terrissaires del País Basc i de França, comunitat autònoma i país convidats en aquesta edició, per tal que mostrin la seva cultura i tradició terrissaire.

D'altra banda, la peça commemorativa de col·lecció d'enguany és l'escalfallits. Se n'ha fet una edició limitada de 112 peces numerades i signades pel terrissaire de la Galera Joan Cortiella.

El museu Terracota

Durant la fira es podrà visitar el Centre d'Interpretació de la Terrissa, que, a l'exposició permanent sobre la tradició terrissaire del poble, mostra les peces presentades al II Premi de Ceràmica i Terrissa de la Galera.

Del 29 d'abril al 2 de maig. Als carrers Major, Sant Llorenç, plaça del Mercat, plaça d'Espanya, Centre i Travessia del Forn. Accés gratuït. Visites al museu Terracota.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.