Societat

Societat

Sallent defensa el cos dels Mossos en el Dia de les Esquadres

El nou cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, va destacar, en la celebració del Dia de les Esquadres, que, malgrat que el cos ha afrontat des del 2017 el seu període “més convuls”, ha aconseguit mantenir una relació “sincera” amb jutges i fiscals, i va demanar als agents que, si el futur els posa de nou a prova, responguin amb “serenitat i civisme”. En la seva intervenció a l’acte central (també el seu primer acte des que va ser nomenat comissari en cap), i en presència de la cúpula judicial i fiscal de Catalunya, Sallent va ressaltar que els Mossos s’han “esforçat” des del “convuls” any 2017, amb els atemptats d’agost, el referèndum de l’1-O i la intervenció amb l’aplicació de l’article 155, a mantenir la “normalitat” el dia a dia de les seves relacions amb jutges i fiscals.

“Seran molts els ulls que ens observaran i estaran pendents de nosaltres. Hem de donar un missatge inequívoc de tranquil·litat. Poden ser moments de gran emotivitat i de sentiments a flor de pell, però serà una responsabilitat de tots la d’afrontar els esdeveniments amb serenitat i civisme. Us ho demano a tots”, va dir, segons recull Efe. El darrer Dia de les Esquadres s’havia celebrat fa dos anys i mig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia