Societat

La Cabra d’Or compleix una dècada de vida

Com a principal novetat, aquest any es baixarà la cabra divendres a la nit

Amb el propòsit de donar una espurna juvenil a la festa major, els organitzadors de la Cabra d’Or van iniciar fa deu anys aquesta festa, que ja comença a esdevenir tradició. Basada en una llegenda local, el municipi s’omple durant dos dies d’activitats, sempre amb la Cabra d’Or com a protagonista.

Avui a les 18 h, a la plaça Major, s’explicarà la llegenda i s’iniciarà la sortida a peu cap al castell de Sant Andreu. Allà es farà sopar de carmanyola i joc de nit. A les 23 h començarà una cercavila nocturna per baixar la cabra fins al Parc Municipal de Moià, on hi haurà concerts i punxadiscos.

Demà, l’activitat començarà a les 10 h amb jocs i tallers infantils relacionats amb la llegenda. Tot seguit començarà la cercavila matinal. A la tarda, hi haurà la cercavila i la contracercavila, que precedirà una representació teatral i balls de la Cabra d’Or. A mitjanit hi haurà ball i posteriorment, per acabar la festa, sessió amb Pd Cabrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia