Societat

‘Performance’ antimasclista a Sant Hilari, el diumenge 19

Els actes que es fan a Sant Hilari Sacalm des del de juliol en contra de la violència masclista tindran aquest mes un punt culminant el diumenge 19 al migdia. L’Ajuntament, amb la col·laboració de l’associació de dones La Violeta i l’associació Gossosk9 i els grups d’ERC i Junts per Sant Hilari, ha organitzat una performance de la denúncia famosa arreu del món del col·lectiu xilè Las Tesis.

La concentració tindrà lloc a la plaça del Doctor Gravalosa al migdia, però des de mitja hora abans es prepararà la coreografia per cantar Un violador en el teu camí. Els organitzadors convoquen totes les dones a participar-hi. Altres municipis, com ara la Bisbal d’Empordà diumenge, ja han fet actes de denúncia contra la violència contra les dones.

El regidor de Solidaritat i Polítiques d’Igualtat, Jordi Moragas, del Partit Independent de les Guilleries (PIG), recorda que el darrer acte en contra de la violència de gènere va tenir lloc el 15 de desembre, coincidint amb els actes de La Marató.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia