Societat

La comunitat de Madrid desinfectarà diàriament el transport públic

Justícia ajorna els exàmens d’accés a l’advocacia previstos pel 28 de març

La comunitat de Madrid no es planteja per ara fer restriccions en el transport regular de viatgers, com el metro o els busos, però els desinfectarà diàriament. És una de les mesures acordades arran de la crisi del coronavirus que se suma a les anunciades ahir per la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso, que inclouen el tancament de tots els centres educatius i universitats durant quinze dies a partir d’aquest dimecres. També es demana a la gent gran –un dels col·lectiu més vulnerables- que evitin zones concorregudes i que, aquell que pateixin malalties cròniques o patologies prèvies, evitin sortir de casa si no és estrictament necessari.

Ajornats els exàmens d’accés advocacia

Justícia també ha decidit ajornar els exàmens d’accés a l’advocacia previstos pel 28 de març pel risc de coronavirus. El ministeri ho atribueix a les recomanacions d’evitar esdeveniments multitudinaris i com a mesura de prevenció i contenció de la covid-19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia