Societat

Els hostalers de Bellreguard s'avenen amb les recomanacions de marca i normes que fa l'Ajuntament

De cara a la temporada alta d'estiu, ha hagut una reunió entre hostalers i municipalitat de Bellreguard per tractar el tema de la instal·lació de terrasses i pèrgoles en la via pública, tant del poble com de la platja. L'acord al que van arribar pretén unificar la imatge exterior dels establiments i oferir una major qualitat tant en els serveis com pel que fa a l'estètica i a la imatge que, en el seu conjunt, puguen donar aquests establiments.

La uniformitat de la imatge s'aplicarà de forma progressiva en cadascun dels comerços hostalers, i fa referència al color dels elements utilitzats en les terrasses i pèrgoles i del propi mobiliari. És per això que l'acord contempla la utilització d'elements de color blanc a la platja i de color roig bordeus al poble.

D'aquesta manera, l'acord sobre la ocupació de la via pública serà positiu per a establir uns criteris que eviten la consolidació de la via pública per part dels comerços hostalers, és a dir, per a que es respecten els terminis d'ocupació ja que el mobiliari i els distints elements no podran estar col·locats durant tot l'any, sinó que hauran de ser desmuntats al menys tres mesos. A més, amb l'homogeneïtat en la imatge del mobiliari exterior s'evitaran aquells elements publicitaris que puguen danyar l'estètica dels comerços.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia