Festes populars i fires

ES MERCADAL (Menorca)

Fira d'Artesania de Menorca

El saber fer dels menorquins

Vint-i-sis artesans de Menorca, a més dels alumnes del mòdul de joieria de l'Escola d'Art, participaran en la novena edició de la Fira d'Artesania. Al certamen, s'hi podran veure des de ceramistes a sabaters, cordadors de cadires, araders i saboners, entre d'altres, que exposaran i vendran els seus productes.

Reconeixement

En el marc de la fira, s'entregaran setze cartes d'artesà, onze cartes de mestre artesà i una carta de mestre artesà honorífic que reconeixerà Francesc Pons Coll per tota una vida dedicada a l'ofici d'esparter. En un estand es mostraran algunes les seves peces, així com peces d'altres artesans que no estan en actiu però que mantenen un lligam amb l'ofici.

Durant la fira es portaran a terme diferents demostracions i tallers. També s'ha programat l'exposició Oficis de la mar: de Menorca a Palamós, la xerrada Amb gust de mar, gimcana per a la mainada i havaneres.

Fins el 4 de juliol. Recinte firal. Dia 2, de 18 a 22 h; dia 3, de 10 a 22 h; dia 4, de 10 a 15 h


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia