Societat

societat

Castell de focs i ball per celebrar la festa major de Canyelles

El pregó, a càrrec del director general de la Pirotècnia Igual, Patxi Igual, obrirà els actes més destacats de la festa major de Santa Magdalena de Canyelles, avui, a les vuit del vespre, a la sala de plens de l'ajuntament. La programació continuarà a les 21:45 hores, amb el correfoc, que tindrà la participació de les colles dels Encendraires de les Franqueses i de la colla del Drac Ceballot de Montornès, a banda dels Canyafocs de Canyelles. Els participants es concentraran a l'avinguda Quintanes i arribaran fins a la Bassa del Llot.

El castell de focs es llançarà des del pati de l'escola, a dos quarts de dotze de la nit. El ball, amb l'orquestra Doble R, es farà a partir de les dotze de la nit i, després, l'empalmada, al costat del teatre, clouran els actes d'avui.

Demà dissabte, a partir de dos quarts de vuit del vespre, davant del balcó de l'ajuntament, es llegiran els versots de festa major. A les 20 hores començarà la cercavila popular La Pujada, a càrrec dels Canyafocs, el ball de bastons, gegants i balls populars de Canyelles, des de la Bassa d'en Llot fins a la plaça de l'Església. El gran ball de festa major, amb l'orquestra Clau de Sol, se celebrarà a partir de les 24 hores, a la pista del casal.

Diumenge, dia de la festa, els regidors de l'Ajuntament sortiran cap a l'ofici de festa major a les 12 del migdia. A la sortida de l'ofici iniciarà el seu recorregut la cercavila popular La Baixada, des de dalt de l'església, amb els Canyafocs infantils, els bastoners i els gegants i capgrossos de Canyelles, entre altres colles. A les set de la tarda tindrà lloc un concert i ball de festa major a la pista del casal.

La darrera activitat de la festa major d'enguany és un espectacle infantil i una xocolatada amb la companyia Encara Farem Salat, dilluns, a partir de les 18.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MOBILITAT

Trànsit vol instaurar un tram de cent quilòmetres de velocitat variable a l’AP-7 entre Maçanet i el Vendrell

BARCELONA
serveis

Vidreres inicia el control del servei d’abastament d’aigua potable a les urbanitzacions

vidreres
meteorologia

La calor toca sostre i s’acarnissa a l’Empordà

barcelona
societat

Protesta pel possible desallotjament a l’antiga escola Massana

BARCELONA

Controlat l'incendi de Maçanet de la Selva per un vehicle calcinat a l'AP-7

maçanet de la selva
SOCIETAT

Formació i celebració a Salt en el Dia de la Dona Africana

salt
Economia

Sánchez anuncia acord social per jubilacions parcial i activa

barcelona

Detecten casos d’animals salvatges infectats amb llengua blava a l’Alta Garrotxa

girona
medi ambient

Estabilitzat el foc de l'Urgell, que ha afectat 209 hectàrees

Ciutadilla