Societat

successos

Enxampats a les Franqueses amb rails de les vies del tren sostrets

Un veí testimoni del robatori va avisar la policia

Es van fer tres detencions

L'avís d'un veí va permetre a una patrulla de la policia local de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) detenir aquest dijous, in fraganti, tres lladres que acabaven de sostreure diversos rails de les vies del tren al municipi. Les tres detencions es van fer poc després de la mitjanit, després que els agents fossin alertats per un testimoni que afirmava haver vist un petit grup de delinqüents carregant tot tipus de metalls i objectes de grans dimensions en un vehicle.

Els agents van aturar el camió descrit pel veí en un control a la carretera i van identificar tots tres ocupants. Posteriorment, la patrulla va escorcollar el vehicle i va localitzar gran quantitat de material del qual els sospitosos no van saber explicar l'origen.

Vies i dos fanals

Els agents municipals van trobar vint peces de rails de vies de tres a quatre metres de llargada i amb un pes aproximat d'entre 4.000 i 5.000 quilos. També van localitzar dos fanals sencers de la via pública, un equip complet per tallar ferro i altres metalls, un equip de bombones de butà i d'oxigen amb bufadors, i pales, entre altres objectes. Tot el material recuperat ha quedat comissat judicialment, segons va informar la policia local.

Els tres detinguts, que tenen diversos antecedents per altres fets similars, van ser traslladats fins a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que pròximament han de posar els tres detinguts a disposició del jutjat de guàrdia.

La policia local de les Franqueses ja s'ha posat en contacte amb Adif –l'empresa propietària del material sostret– i li ha comunicat que, des de fa uns mesos, al municipi s'han registrat una sèrie de robatoris de vies de tren dins d'una zona de seguretat on els treballadors acumulen tots els rails que estan sent substituïts per d'altres de nous.

20
peces de rails
de vies havien sostret els lladres enxampats per la policia local de les Franqueses del Vallès


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
educació

Educació crea un grup fix de substituts amb 2000 places pel curs vinent

BARCELONA
llengua

El País Valencià consuma el canvi de lleis anticatalà

barcelona

Les comarques gironines tindran 480 grups d’FP el curs vinent

GIRONA
MEDI AMBIENT

Instal·len al Pla d’Urgell dispositius per evitar electrocucions de cigonyes

Mollerussa
Educació

Expedient al director d’un institut de Tortosa per pràctiques irregulars d’estudiants

Tortosa
urbanisme

Prop de 60 obres complicaran la mobilitat a l’estiu a Barcelona

Barcelona

Comença la col·locació de les imatges de la façana de Sant Esteve

OLOT
Societat

La Diputació de Barcelona destina 100 milions a la xarxa d’abastament d’aigua

Barcelona
Societat

Barcelona ofereix cursos d’anglès, francès i alemany per a aturats

Barcelona