Societat

Conductor ferit al xocar amb el Trambaix a Cornellà

El servei queda interromput durant més de tres hores a causa de l'accident

El sinistre ha tingut lloc a les 15.35 hores a la plaça de la Santa Missió de Cornellà, entre les parades d'Ignasi Iglesias i Cornellà Centre. El tramvia circulava en direcció Sant Joan Despí amb el semàfor en verd quan un Nissan Patrol ha topat amb el comboi.

A causa de l'impacte, els dos mòduls davanters del tramvia han descarrilat, sense que es produïssin ferits entre els passatgers. El conductor del Nissan Patrol, un home de 68 anys, ha patit ferides lleus i ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge per sotmetre's a una revisió preventiva.

Els operaris de Tramvia Metropolità han trigat tres hores a poder encarrilar un altre cop el comboi, fet que ha provocat la suspensió parcial del servei. Entre les 15.35 i les 18.30 hores, el servei de les línies T-1 i T-2 del Trambaix han funcionat entre les estacions de Francesc Macià a Barcelona i de Montesa a Esplugues, i entre les de les Aigües, a Cornellà, i de Sant Martí de l'Erm, a Sant Joan Despí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.