Societat

Dos detinguts per haver assaltat un home a Manresa

Dos ciutadans d'origen marroquí van ser detinguts dilluns passat a Manresa (Bages) com a presumptes autors de l'assalt a un home al qual van propinar diversos cops al cap, van tirar a terra i van robar uns 300€, segons han informat avui els Mossos d'Esquadra.

Els detinguts són Mohammad E.G., de 37 anys, i Raixid E.K., de 38 anys, els dos nascuts al Marroc i veïns de Manresa, que han ingressat a la presó com a autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar cap a les 22h de dilluns quan una patrulla que circulava pel carrer de Sant Francesc de Manresa va ser requerida per un ciutadà que els va explicar que acabaven d'atracar i ferir una persona.

Els agents es van dirigir fins al lloc de l'agressió i van trobar la víctima, que els va explicar que dos homes d'origen magribí l'havien copejat diverses vegades al cap, el van tirar a terra i li van sostreure una borsa de mà en la qual portava uns 300€, el telèfon mòbil i documentació personal.

Els policies van avisar els serveis mèdics i van iniciar la recerca dels dos sospitosos. A la plaça Gispert van trobar dos homes les característiques dels quals coincidien amb les descripcions facilitades, amb el mòbil de la víctima i amb un full d'acer de 15 centímetres. 

Els dos detinguts, tots dos amb nombrosos antecedents pel mateix tipus de delictes, van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que va decretar el seu ingrés a la presó. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Bibiana Vallmajó Cantenys
Alcaldessa de Navata (Som Navata)

“Els parcs de les renovables s’han de decidir entre tots”

Navata

Comença l'exploració de la “biodiversitat invisible” dels Pirineus

Vielha

El ple acorda l’adjudicació del contracte pel futur aparcament a “Can Rich Xiberta”

CASSÀ DE LA SELVA

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc del 25 d’octubre al 3 de novembre

girona

Empar Moliner inaugura la Mostra del Vi de l’Empordà

FIGUERES
Societat

Protesta contra la mà dura de Castelldefels contra els manters

Castelldefels
educació

Educació crea un grup fix de substituts amb 2000 places pel curs vinent

BARCELONA
llengua

El País Valencià consuma el canvi de lleis anticatalà

barcelona

Les comarques gironines tindran 480 grups d’FP el curs vinent

GIRONA