Societat

Dos detinguts per haver assaltat un home a Manresa

Dos ciutadans d'origen marroquí van ser detinguts dilluns passat a Manresa (Bages) com a presumptes autors de l'assalt a un home al qual van propinar diversos cops al cap, van tirar a terra i van robar uns 300€, segons han informat avui els Mossos d'Esquadra.

Els detinguts són Mohammad E.G., de 37 anys, i Raixid E.K., de 38 anys, els dos nascuts al Marroc i veïns de Manresa, que han ingressat a la presó com a autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar cap a les 22h de dilluns quan una patrulla que circulava pel carrer de Sant Francesc de Manresa va ser requerida per un ciutadà que els va explicar que acabaven d'atracar i ferir una persona.

Els agents es van dirigir fins al lloc de l'agressió i van trobar la víctima, que els va explicar que dos homes d'origen magribí l'havien copejat diverses vegades al cap, el van tirar a terra i li van sostreure una borsa de mà en la qual portava uns 300€, el telèfon mòbil i documentació personal.

Els policies van avisar els serveis mèdics i van iniciar la recerca dels dos sospitosos. A la plaça Gispert van trobar dos homes les característiques dels quals coincidien amb les descripcions facilitades, amb el mòbil de la víctima i amb un full d'acer de 15 centímetres. 

Els dos detinguts, tots dos amb nombrosos antecedents pel mateix tipus de delictes, van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que va decretar el seu ingrés a la presó. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La cura regenerativa del sòl funciona

L’empatia estova la raó freda

Arbúcies
L’Estartit

Queixes veïnals pel sistema de recollida de deixalles urbanes

L’Estartit

L’alcalde de Girona reclama a l’Estat “la necessitat” que Adif millori les inversions

girona

Veïns d’un bloc de Sants insten l’ajuntament a comprar l’edifici pel rebuig de la propietat a renovar-los els lloguers

Barcelona

22 afectats per salmonel·losi en un local de restauració de Barcelona per menjar truita de patates

Barcelona
societat

Quatre ferits, un d’ells crític, en caure 50 metres per l’esfondrament d’un mirador en construcció a la Vall de Boí

La Vall de Boí

Un nou centre de recerca per canviar els paradigmes de la salut mental

Sant Boi de Llobregat
Comunicació

Mor als 43 anys la periodista de la Cadena SER, Elsa Llorente