Societat

Mor en explotar-li la bateria del seu mòbil

Un jove xinès de la província de Gansu, al nord-oest del país, ha mort després que explotés la bateria del seu mòbil, que portava en una butxaca prop del pit, segons informa l'agència oficial Xinhua.

El succés, que va ocórrer a mitjans de juny però no s'ha donat a conèixer fins ara, es va produir mentre el jove, de 22 anys, era a la feina, una fàbrica siderúrgica.

Les altes temperatures del lloc podrien haver facilitat l'accident, segons les primeres anàlisis, però tampoc es descarta que la bateria del mòbil presentés algun defecte. El telèfon era autèntic, aclareix Xinhua, (en un país que abunden les versions falsificades de gairebé qualsevol mena de producte) de la marca Motorola, tot i que de moment no s'han facilitat dades sobre el número del model.

A falta de les conclusions finals, la fàbrica ha decidit pagar a la mare del jove (que ja havia perdut el seu marit fa dos anys en un accident de trànsit, indica l'agència), una compensació de 135.000 iuans (uns 13.000 euros).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.