Societat

Els Castellers de Vilafranca no aconsegueixen carregar el tres de deu

La plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès ha tornar a vibrar aquest matí amb l'actuació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Els Castellers de Vilafranca han intentat dues vegades el tres de deu però no han aconseguit carregar-lo. Amb tot, han carregat el quatre de nou amb l'agulla i han descarregat la torre de nou amb folre i manilles i el pilar de vuit amb folre i manilles; tots, de gamma extra.

Els Minyons de Terrassa han aconseguit la seva millor actuació de la temporada amb la torre de nou carregada, el tres de nou i el quatre de nou descarregats. Pel què fa a les dues colles de Valls, la Vella ha aconseguit el tres i el quatre de nou amb folre i el cinc de vuit; la Jove ha carregat el tres de nou i ha descarregat el quatre de nou i el cinc de vuit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.