Societat

El temporal d'aquesta nit obliga els Bombers a fer 250 sortides

Per aquesta tarda d'avui dilluns s'esperen pluges febles i moderades al Pirineu i Prepirineu

El temporal de pluja i vent que aquesta nit ha passat per Catalunya ha obligat els Bombers a fer 250 sortides per inundacions, caigudes d'arbres, petits ensorraments, cotxes embarrancats i fins i tot perquè un llamp ha rebentat una canonada de gas. En cap cas hi ha hagut ferits.

Segons que ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, entre les 21:25 i les 6:00 hores d'aquesta nit els Bombers han hagut de fer 250 sortides, la majoria fins a la 1 de la matinada i a les comarques de Barcelona.

A Esplugues de Llobregat, un llamp ha rebentat una canonada de gas al carrer Josep Campreciós, a l'altura del número 22, cosa que ha obligat a tallar el subministrament de gas a tota la finca i s'ha evacuat el bloc, sense que cap persona resultés ferida. A Premià de Dalt també ha caigut el mur de contenció d'una casa, al carrer Parc Güell número 20, i també ha trencat una canonada de gas. De la seva banda, hi ha hagut inundacions al pavelló Sant Jordi de Torredembarra (Tarragona) i a diversos càmping de la comarca del Tarragonès, encara que aquestes incidències s'han saldat també sense ferits.

Així mateix, a primera hora de la nit d'ahir els Bombers també van participar en les tasques d'evacuació d'un Euromed que va quedar sense subministrament elèctric quan cobria el trajecte València-Barcelona, per la qual cosa els seus passatgers van ser traslladats a Barcelona en autocar.

El temporal també ha obligat a tallar diversos trams d'algunes carreteres catalanes, especialment a la comarca del Maresme, com la N-II, a Premià de Mar, i entre Montgat fins al Masnou, així com la BV-5001, a Montcada i Reixac, segons el Servei Català del Trànsit.

Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, per a aquesta tarda de dilluns s'esperen pluges febles i moderades al Pirineu i Prepirineu i en altres punts de muntanya, si bé a la resta de Catalunya el dia serà assolellat amb la presència d'alguns núvols.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
canvi climàtic

‘Beryl’ toca terra com a huracà de categoria 1 prop de la costa de Texas

barcelona
SOCIETAT

Comencen setze mesos de treballs del corredor ràpid entre Salt i Girona

SALT / Girona
educació

El retard en les adjudicacions desperta protestes dels sindicats i Educació diu que és “un problema tècnic”

barcelona
Medi AMbient

Mataró descobreix els entorns amb 10 itineraris per anar a peu o amb bicicleta

Mataró
SALUT

Un nou servei escurça l’estada dels nounats a l’Hospital de Can Ruti

Badalona

Dos de cada tres desplaçaments a l’àrea de Barcelona són amb mitjans sostenibles

Barcelona

El projecte de millora del camí de ronda, candidat a rebre un premi europeu

palamós

L'Ajuntament critica la retirada dels mòduls de l’escola

cornellà del terri
societat

Finalitza amb èxit la primera edició de l'Escola d’Estiu d’Antiracisme

girona