Societat

Dos clients d'un prostíbul enxampen dos homes orinant al seu cotxe i els apunyalen

Tres ganivetades per haver orinat a les rodes d'un cotxe aliè. Així de car els va sortir la falta de civisme a dos homes aquest diumenge a la matinada. L'incident es va produir davant del club Saratoga, a Castelldefels, poc abans de les cinc.

Dos clients del prostíbul van sortir del local i van enxampar els altres dos orinant de cara al vehicle. Els van escridassar, la discussió va pujar de to i els amos del cotxe van treure una navalla cada un i van clavar tres ganivetades: un dels rivals va resultar ferit en una cama i un braç, i l'altre, a l'abdomen. Cap de les ferides, però, no els va tocar cap punt vital i encara van tenir esma de trucar a un taxi per fugir i avisar la policia.

Els Mossos d'Esquadra es van presentar al lloc dels fets i encara hi van trobar els agressors, que van ser detinguts. Un dels arrestats duia una navalla papallona i l'altre, una de normal. Es tracta de José P.B., de 19 anys i veí de l'Hospitalet de Llobregat, i Juan José C.S., de 31 anys i veí de Vallirana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.