Societat

Jocs de circ a la plaça Major, novetat del Primer de Maig d’Olot

La jornada comptarà, entre altres propostes, amb cinc fires sectorials al centre de la ciutat

La popular Fira de l’1 de Maig d’Olot aquest any presenta la novetat d’un espai on hi haurà jocs de circ, situat a la plaça Major: una roda de fusta, estructures aèries, estris de fer malabars o objectes sobre els que es podran fer equilibris. També en aquest recinte hi haurà un concurs per guanyat premis de l’aplicació de descomptes en establiments Garrotxa Approp.

La resta del programa segueix l’esquema dels darrers anys: al Firal hi haurà el mercat de l’automòbil (que arriba a l’edició número 80), de maquinària de jardí i la secció comercial, a la que participaran 14 empreses locals; ben a la vora, al Firal Petit, es muntarà el mercat d’artesania amb una trentena de parades d’aliments i manufactures; al Firalet, el mercat extraordinari de roba i complements amb gairebé 70 parades; a la plaça Hospital, el mercat de col·leccionisme i andròmines amb una quinzena de parades; i al carrer Antoni Llopis, la fira del disc. Paral·lelament, a l’Hospici es podrà visitar la 28a Mostra de bonsai i Suiseki; als paratges de la Moixina tindrà lloc la 10a cursa de la Moixina; i al pati de l’antic hospital hi muntaran la 19a exposició del Motor Antic Garrotxa, dedicada aquest cop als ciclomotors. El concurs de cant d’ocells s’ha previst al recinte firal.

Com que l’1 de maig cau en dilluns, la distribució de les parades del mercat setmanal es modificarà, desplaçant-les cap a la zona de la plaça Balmes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia