Societat

Amics de la Bici demana que Bicing retiri els models sense llum

L'Associació assegura que els llums posteriors de les bicicletes del Bicing no són visibles per als altres usuaris de la via

L'associació Amics de la Bici qualifica de deficient el sistema d'il·luminació utilitzat en el Bicing i demana que l'Ajuntament de Barcelona retiri les bicicletes a les quals no funciona el sistema d'enllumenat. Amics de la Bici assegura que els llums posteriors de les bicicletes del Bicing no són visibles per als altres usuaris de la via i denuncia que n'hi ha moltes en què aquest sistema és defectuós o, directament, no funciona. Per qüestions de seguretat i per evitar la sanció per incompliment de les normes de trànsit de forma involuntària, l'associació demana la immediata retirada dels vehicles en mal estat.

De la mateixa manera, reclamen que es retirin les bicicletes que no disposin de timbres en condicions, ja que també és un element obligatori segons la normativa de trànsit.

Aquesta associació ha comprovat que les noves bicis que s'estan incorporant compten amb un sistema de dinamo sense fricció que soluciona la majoria dels problemes il·luminació, però recalquen "que això no és un argument suficient per mantenir en circulació les bicicletes en les quals no funcionin els llums".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.