Societat

Demà arrenquen els campus i les colònies d’estiu

Fundesplai i Pere Tarrés ofereixen 120.000 places i unes 14.300 beques

Un cop superada la revetlla de Sant Joan, demà mateix arrenquen les colònies i els campus d’estiu que ofereixen entitats com Fundesplai, la Fundació Pere Tarrés o el moviment de centres d’oci cristians arrenquen a Catalunya. En total més de 120.000 places i unes 14.300 beques.

El primer autocar que sortirà amb nens carregat d’il·lusions i ganes d’estiu ho farà des del carrer dels Frares, a Sant Joan Despí (Baix Llobregat), amb una trentena de nens de 8 a 12 anys que gaudiran de set dies de vacances a la finca de Can Mateu, a Vilanova de Sau (Osona).

La campanya d´estiu de Fundesplai ofereix més de 82.000 places, amb més de 1.100 tandes d´activitats per a nens i joves, i unes 8.000 beques previstes, segons dades d´aquesta entitat.

El dilluns següent, dia 26, començarà el primer dia del campus que gestiona Fundesplai i també a espais com el CRAM, al Prat de Llobregat (Baix Llobregat), on s’ofereix un campus de biologia marina; el d’Intel·ligència Artificial, amb la investigadora de la UPC Karina Gibert, i un campus de drons, al DronLab de la UPC de Castelldefels (Baix Llobregat).

Per part seva, la Fundació Pere Tarrés inicia també demà, dia 24, la temporada d’estiu amb la sortida d’un autocar des del centre Trencaclosques de Barcelona cap a una casa de colònies situada a la Pobla de Lillet (Berguedà) i el dilluns següent els campus d’estiu a múltiples escoles de la ciutat barcelonina.

En conjunt, aquesta entitat espera una participació similar a la dels altres anys, amb uns 35.000 nens, adolescents i joves, i preveu donar beques a uns 6.300.

El Casal dels Infants també oferirà activitats d’estiu entre dilluns, dia 26 de juny, i el 25 d’agost a 1.500 nens i joves als barris on l’associació actua durant tot l’any: el Raval i el Besòs i el Maresme , a la ciutat de Barcelona; el Besòs i la Mina, a Sant Adrià de Besòs; Santa Rosa, el Raval i Fons, a Santa Coloma de Gramenet; Sant Roc i Llefià, a Badalona, i al municipi de Salt (Gironès



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El TSJC obliga Cerdanyola a tramitar la segregació de Bellaterra

Cerdanyola del Vallès
gastronomia

Obre la gelateria d’Albert Adrià a la Rambla

Barcelona

Un estudi demanat per l’Ajuntament revela un nivell alt de plom

BONMATÍ

Condemnen l’ICS a pagar 200.000 euros per una negligència mèdica mortal

Barcelona

Inicien aquest mes les obres d’un nou pont a la C-38 entre Sant Pau i Camprodon

SANT PAU DE SEGÚRIES
europa

Alemanya suspèn projectes climàtics per un possible frau a la Xina

barcelona
salut

Jubilació per a Carmen Cabezas, una de les gestores de la pandèmia i la vacunació

barcelona

Tractament al Segre per combatre la plaga de mosca negra

Lleida

Cinc pirotècnies al 52è concurs internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava

BLANES