Societat

gastronomia

Nova edició de la Fira del VI DO Tarragona

Tarragona inaugurarà divendres la Fira del Vi de la Denominació d’Origen Tarragona, que fins diumenge, s’instal·la a la plaça Corsini i reunirà 16 cellers procedents de l’Alt Camp, Baix Camp, el Tarragonès i Ribera d’Ebre, amb 120 vins diferents.

La presidenta de Mercats i regidora de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, destaca que “l’esdeveniment de la Fira del Vi coincideix amb el propòsit de l’empresa Mercats de Tarragona què és la promoció del producte local, divers i de qualitat, a la vegada dinamitzar activitats que donin impuls al comerç de proximitat”. La presidenta de la DO Tarragona, Maria Rosa Blanch afirma que “volem que tingui el ressò que mereixen els nostres vins”.

A la plaça Corsini s’hi reuniran els productes de cinc parades del mercat, dos establiments i setze cellers. La fira estarà oberta al públic en horari de matí i tarda: divendres de 18 h a 22 h; dissabte d’11 h a 15 h i de 18 h a 22.30 h; i diumenge de 12 h a 15 h i de 18 h a 22 h.

En el marc de la celebració de la Fira també se sortejaran cinc lots i diumenge el Grup CoverH oferirà un concert vermut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia