Societat

successos

Desmantellada una plantació de marihuana a Igualada

Els Mossos han detingut dues persones

Dimarts van desmantellar dos cultius de marihuana als termes municipal de La Febró (Baix Camp) i Mont-ral (Valls Camp)

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana a Igualada (Anoia) amb 900 plantes i n’han detingut els dos presumptes responsables, un dels quals va intentar escapar per la teulada del local però va ser localitzat gràcies a un dron i interceptat.

Segons han informat a EFE fonts dels Mossos d’Esquadra, els detinguts són dos homes de 32 i 39 anys, i estan acusats d’un delicte de tràfic de drogues i un altre per defraudació de fluid elèctric.

L’entrada i registre en aquesta plantació de marihuana, instal·lada en un local del carrer Tarragona d’Igualada que estava sent investigat pels Mossos, es va produir dimarts passat 28 de maig al voltant de les set del matí.

En el seu interior, els Mossos van trobar-hi 900 plantes de marihuana, a més de dues grans bosses amb cabdells, així com els dos presumptes responsables de la mateixa.

Un dels dos homes va ser arrestat in situ, mentre que l’altre va intentar fugir per la teulada del local.

No obstant, gràcies a les imatges d’un dron que seguia el sospitós, els agents van poder detenir-lo a l’Avinguda Barcelona d’aquesta localitat.

Avui s’ha sabut que dimarts els Mossos van desemmantellar dos cultius de marihuana als termes municipal de La Febró (Baix Camp) i Mont-ral (Valls Camp). En el de La Febró, van localitzar 2.800 plantes de fins a 30 centímetres d’alçada. També hi havia un sistema de regadiu format per unes canonades de plàstic procedents d’unes basses d’aigua. El mateix dimarts, el cos també va desmantellar un altre correu, de 2.100 plantes, d’entre 30 i 40 centímetres d’alçada repartides en dues parcel·les d’una zona boscosa de Mont-ral. Després els mossos van localitzar dos homes, de 20 i 21 anys, els quals s’encarregaven del manteniment i vigilància d’aquesta plantació. Els individus van ser arrestats per un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.