Societat

societat

Inici de temporada alta a la platja de Castelldefels

Des de l’1 de juny, tots els serveis i equipaments de la platja estan plenament operatius

Des de dissabte 1 de juny tots els serveis i equipaments de la platja de Castelldefels estan plenament operatius de cara a la nova temporada d’estiu, que enguany finalitza el 24 de setembre. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha reubicat molts elements que s’havien retirat durant l’hivern, com aparcabicicletes, bancs o tancaments de zones dunars, entre d’altres. També s’han instal·lat els mòduls (de primers auxilis, de lavabo estàndar y de lavabos adaptats-vestidors).

Cal destacar que com a conseqüència de l’estat d’excepcionalitat per la sequera a la major part de Catalunya, les dutxes i rentapeus de la platja de Castelldefels, en un principi, estaran tancats durant la temporada de bany per estalviar aigua. Tampoc estaran en funcionament les fonts que estiguin associades a la mateixa xarxa de distribució d’aigua.

El servei de Salvament i Socorrisme ja està en funcionament i estarà operatiu fins al 24 de setembre. El dispositiu es desenvolupa a 5 punts d’assistència fixos amb banys i accessos adaptats amb passarel·les amb senyalització per a persones amb visió reduïda, 8 cadires de vigilància i 4 TAV (torres avançades de vigilància). A més, es manté la dotació dels llocs de socors ubicats al carrer Veneçuela-carrer Mèxic, a l’avinguda dels Banys i al carrer 10.

D0altra banda, el servei de seguretat de la Policia Local s’incrementa amb 16 agents i 4 caporals. A més, s’habilita un nou punt d’atenció a la víctima, ubicat a l’Oficina de Turisme de la platja (passeig Marítim, 155).

Per a facilitar l’accesibilitat i l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda, s’han instal·lat 4 pèrgoles d’ombra i 5 punts de bany adaptats. Es mantenen als punts de socors de carrer Veneçuela- c. Mèxic; avinguda República Argentina; avinguda dels Banys; carrer 10; i carrer 16-plaça de les Palmeres.

Castelldefels ha revalidat un any més la Bandera Blava per a les platges del Baixador i de Lluminetes, que certifica la qualitat ambiental i de serveis. La Bandera Blava l’atorga la Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (Adeac).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El ple acorda l’adjudicació del contracte pel futur aparcament a “Can Rich Xiberta”

CASSÀ DE LA SELVA

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc del 25 d’octubre al 3 de novembre

girona

Empar Moliner inaugura la Mostra del Vi de l’Empordà

FIGUERES
Societat

Protesta contra la mà dura de Castelldefels contra els manters

Castelldefels
educació

Educació crea un grup fix de substituts amb 2000 places pel curs vinent

BARCELONA
llengua

El País Valencià consuma el canvi de lleis anticatalà

barcelona

Les comarques gironines tindran 480 grups d’FP el curs vinent

GIRONA
MEDI AMBIENT

Instal·len al Pla d’Urgell dispositius per evitar electrocucions de cigonyes

Mollerussa
Educació

Expedient al director d’un institut de Tortosa per pràctiques irregulars d’estudiants

Tortosa