Societat

gastronomia

Tanca el Tast a la Rambla havent servit 140.000 degustacions

El 42% del públic que ha anat a la festa gastronòmica de la ciutat és de Barcelona

El Tast a la Rambla que s’ha celebrat tot el cap de setmana a la plaça Catalunya ha tancat la seva desena edició servint més de 140.000 degustacions. El Tast s’ha confirmat com el punt de trobada dels barcelonins amb la gastronomia de la ciutat.

Aquest any s’han servit i segons fonts de l’organització, el públic ha estat majoritàriament local, amb un 42% de públic de Barcelona, un 18% de públic d’altres punts de Catalunya i l’Estat, i un 40% de visitants internacionals.

Segons el recompte de les tapes venudes, en primera posició hi ha hagut la “New York roll català” del restaurant Pepa Tomate, seguit de l’“Arròs melós de botifarra, ceps, carxofa i ceba caramel·litzada” d’Al Grano by Telefèric, el “Mollete de costella de porc ibèric de gla Maldonado amb salsa ‘anticuchera’ i cacauet, coriandre i ceba envinagrada” de Casa Amàlia 1950 i el trio de croquetes de Nandu Jubany: la croqueta de rostit, la croqueta d’espinacs amb panses i pinyons i la croqueta de sobrassada amb formatge.

Els organitzadors del Tast a la Rambla, Pau Bosch, president d’Amics de la Rambla, i Jordi Parra, director del grup GSR han destacat que “enguany la proposta gastronòmica ha estat més diversa que mai, amb la participació de la Barcelona America’s Cup i altres territoris com Lanzarote, Andorra i Murcia; i tots els showcookings plens”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona