Societat

societat

El PP només hi veu propaganda en el pla Endreça de Collboni

El president del grup popular a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha criticat avui amb duresa la mesura estrella del primer any de mandat del govern de Jaume Collboni, el pla Endreça. Des del PP s’assegura que es tracta d’una operació propagandística amb un resultat escàs.

Com a exemple d’aspectes en els que encara cal millorar molt, Sirera cita les columnes de publicitat on s’hi acumulen capes i capes de cartells d’actes amb un gruix que arriba als 20 centímetres. També es demana una major eficàcia en la lluita contra les plagues.

Un dels aspectes que critica el PP és la qüestió de l’incivisme i posa com exemple els búnquers del barri del Carmel “on hi continua havent el problema dels botellots” durant la nit. Els joves segueixen saltant la tanca i accedint al Turó de la Rovira

La denúncia del PP coincideix amb el llançament d’una nova campanya de publicitat municipal sobre el pla Endreça. Aquest cop el destinatari és el turista que visita la ciutat a qui se li demana en anglès que tingui un comportament cívic a Barcelona. Es tracta d’una campanya de banderoles penjades a fanals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia