Societat

gastronomia

Obre un nou espai gastronòmic al Maremàgnum

Avui obre les portes el nou Time Out Market

La cocteleria Paradiso, el quart millor bar del món, hi té un espai

També hi tenen local el ‘colmado’ Múrria, Casa Guinart, el Xuba Tacos i la pizzeria La Balmesina

La cocteleria Paradiso de Barcelona, del bàrman Giacomo Giannotti, el quart millor bar del món segons The World’s 50 Best Bars, també té un espai al nou Time Out Market, l’espai gastronòmic que obre avui al Maremàgnum i que vol ser una nova illa del bon menjar i el bon beure de la capital catalana, la ciutat, avui, més important del món gastronòmicament parlant (gràcies, entre d’altres coses, al reconeixement internacional del Disfrutar, el millor restaurant del món).

En aquest Time Out Market, que avui ja es pot visitar al pis superior del Maremàgnum, també s’hi han instal·lat dos establiments més que centenaris, el ‘colmado’ Queviures Múrria, que té 126 anys d’història, i Casa Guinart, que té 125 anys. Aquest nou espai gastronòmic té 5.250 m² i acull una selecció de catorze cuines, un restaurant de servei complet, quatre bars (dos interiors i dos exteriors), un espai per a esdeveniments i un estudi de pòdcast (perquè darrera aquesta iniciativa hi ha la revista Time Out, prescriptor del món cultural i gastronòmic de la ciutat).

Entre els establiments que hi tindran un espai hi ha Xuba Tacos, del xef Antonio Saéz (qui va esta al capdavant de les cuines de l’Hotel Arts i també va estar al Lasarte) i el seu soci mexicà Raúl Salcido, l’espai del RiasKru,, que és una fusió de dos llegendaris restaurants de marisc , el Rías de Galicia i Espai Kru, pioner de la fusió culinària a Barcelona, dell xef Robert Gelonch .

També han volgut instal·lar-se en aquest nou espai el Bar Nuri, que al Poblenou tenen establiment des del l 1962 i la pizzeria La Balmesina, considerada la número 50 del món pel prestigiós prescriptor The 50 Top Pizza World 2023, una pizzeria d’inspiració italiana que està en mans dels xefs Massimo Morbi, Alessandro Zangrossi i Mattia Ciresola.

També hi haurà un local per a menjar hamburgueses, la Real Hamburguesería, darrera de la qual hi ha els xefs Eduardo Egui i Arturo López i, com no podia faltar, un japonès de sushi: Monster Sushi, que no només oferirà sushi sinó una àmplia gamma de plats calents asiàtics (com els els fideus de yakisoba saltats amb filet de vedella, que es troben entre els )

Pel que fa a les postres i dolços hi haurà la xocolateria Bubó, que excel·leix en xocolata, brioixeria i pastissos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia