Societat

Més de sis mil visitants a la Mostra del Vi de l’Empordà de Figueres

S’han venut més de 3.500 tiquets i s’han exhaurit totes les places previstes a les activitats

Ha comptat amb la participació de 10 cellers de la DO Empordà i 19 expositors

La 38a edició de la Mostra de Vi de l’Empordà, de Figueres, tanca amb prop de 6.000 visitants, havent venut 3.500 tiquets i exhaurint totes les places en les activitats, rutes gastronòmiques i tastos en espais singulars. Els organitzadors, l’Ajuntament de Figueres i la DO Empordà, amb la col·laboració de la Diputació de Girona a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, es mostren “molt satisfets” i poques hores abans de tancar la fira –oberta fins a les 10 de la nit– també destaquen la “valoració positiva” per part dels estands gastronòmics, una de les novetats d’enguany.

L’esdeveniment s’ha allargat quatre dies, des del dijous passat, amb el pregó inaugural de la periodista i escriptora Empar Moliner. La rambla de Figueres ha comptat amb 10 cellers de la DO Empordà i un total de 19 expositors, alguns dels quals de productes gastronòmics. Paral·lelament, a la Mostra del Vi hi ha hagut tastos en espais singulars de la ciutat, tastos guiats i rutes enogastronòmiques.

Les sinergies amb la Festa de Sant Pere, que ha coincidit amb dates a la ciutat, també ha estat una de les claus en la ferma consolidació de Figueres com a la capital del vi de l’Empordà.

Aquest cap de setmana també s'han escollit  l'hereus i les pubilles de la ciutat de Figueres, que han estat: Ariadna Cruz Delgado (pubilleta), Queralt Vidal Guday Pubilla) i Pau Puli Blanco (hereu).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia