Societat

Vilablareix amplia l’àrea de descans de la piscina amb una nova zona esportiva i d’ombratge

L’Ajuntament de Vilablareix ha ampliat l’àrea de descans de la piscina amb una nova zona esportiva i d’ombratge que serveix de refugi climàtic enfront les altes temperatures de la temporada d’estiu. Aquesta millora es troba a l’espai on antigament hi havia els barracons que s’utilitzaven per l’escola Madrenc. Després de la inauguració de la nova escola i que l’espai hagi quedat en desús, el consistori ha decidit dur a terme l’ampliació de les instal·lacions municipals. En concret, s’ha construït una pista de voleibol platja, una pista de futbol platja, una sorrera a més d’haver-hi quatre zones d’ombratge, bancs, cadires i una font. Els propers dies s’hi posarà també un ‘biblioniu’ per fomentar la lectura d’entre la població.

En aquest sentit, el regidor d’Equipaments Municipals de l’Ajuntament de Vilablareix, Pau Rovira, ha manifestat que amb aquesta acció es vol ampliar la xarxa d’equipaments que fan de refugi climàtic al municipi alhora que amplia la zona de bany i lleure de la piscina: “estem transformant espais municipals per a la resiliència climàtica. Els pics de calor en època estival cada cop són més acusats i aquest espai, aprofitant el terreny de titularitat municipal, és una molt bona opció per practicar esport, essent una oferta lúdica més, mentre que et pots remullar després a la piscina. També s’ha pensat perquè es pugui fer servir la resta de l’any”. De fet, l’arbrat i els espais d’ombra que ja existien a l’antiga zona de l’escola també es poden aprofitar i “fer més lleus les hores de més calor”.

Aquesta no és l’única millora que s’ha fet a la piscina aquesta temporada, ja que també s’han comprat 35 gandules que es troben situades a la zona de solàrium, per oferir una experiència més agradable als usuaris que fan servir l’equipament.

Totes les millores, inclosa l’adquisició de les gandules, s’ha fet per un import aproximat de 45.000€. S’ha demanat una subvenció a la Diputació de Girona que està pendent de resoldre’s.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat espanyol

L’Audiencia Nacional cita com a testimoni en el cas Koldo Javier Hidalgo

barcelona

Barcelona podria cobrir el 90% del consum elèctric amb plaques solars

Barcelona
SOCIETAT

53 milions del Fons de Transició Nuclear pendents de distribuir entre 96 municipis

Ascó
ADMINISTRACIONS

Cambrils evita que les autocaravanes aparquin a primera línia de mar

CAMBRILS

Aporten 4.000 m³ de sorra per regenerar la platja d’Altafulla

Altafulla

Campdorà ja està connectat amb el centre de Girona

girona

Basolí preveu acabar les obres a l’edifici afectat pel foc a principi del 2025

girona

Menys restriccions: es passa de la fase d’excepcionalitat a la d’alerta

lloret de mar

Amplien l’àrea de descans de la piscina amb una nova zona esportiva

Vilablareix