Societat

Renting Flexible de Northgate: la fórmula que triomfa entre particulars i empreses

El cotxe continua sent el principal protagonista tant a la vida personal com a l’entorn professional dels ciutadans. Però el seu comportament a l’hora d’accedir a un vehicle està canviant. El sentiment de propietat està disminuint entre els conductors, que busquen altres alternatives a la compra tradicional per evitar elevats desemborsaments inicials, préstecs o finançament.

Una de les primeres empreses a oferir aquest tipus de servei a Espanya és Northgate , una companyia pionera que fa anys que lidera el rènting flexible, que posa a disposició tant de professionals com de particulars, oferint als seus clients la millor alternativa per accedir a un vehicle sense estar lligat a terminis i amb la possibilitat de triar entre una àmplia gamma de tipologies de vehicles.

El rènting flexible professional de Northgate, la solució a la mobilitat d’empreses i autònoms

Les necessitats de les empreses en matèria de mobilitat són canviants. El nombre i la tipologia de vehicles que requereixen per dur a terme la seva activitat no és el mateix sempre; hi ha molts factors que influeixen, com ara la variació de la demanda en períodes de temps amb pics de treball puntuals i els projectes en terminis determinats. Per això, cada cop més pimes i autònoms aposten per la fórmula del rènting flexible davant de la compra o el rènting tradicional.

En aquest context, Northgate marca una diferència dins del sector, oferint serveis especialment interessants per al desenvolupament de l’activitat professional: disponibilitat immediata de vehicles amb una àmplia i variada flota entre la qual es poden trobar turismes, tot terrenys i pickups, cotxes SUVs, camions , furgonetes, una àmplia gamma de vehicles ECO i elèctrics i també de temperatura controlada per transportar productes peribles; la cancel·lació anticipada sense permanència ni penalització econòmica, amb tot inclòs a la quota mensual (com l’assegurança, taxes, ITV, manteniment i les avaries); la possibilitat de vehicle de substitució de la mateixa categoria, o la instal·lació d’accessoris per a l’activitat concreta de l’empresa com la pròpia personalització del vehicle.

A més, Northgate ofereix una atenció i assessorament personalitzats, realitzant una tasca consultiva per oferir la solució de mobilitat més adequada segons l’escenari on es trobi l’empresa en aquell moment.

La fórmula sense permanència que s’obre pas també entre particulars

Disposar d’un cotxe per a ús personal amb Northgate també és molt fàcil. La contractació es realitza íntegrament en línia de manera ràpida i intuïtiva. Compten amb una àmplia i variada flota, que a més inclou models elèctrics i híbrids; una mostra del seu compromís amb la mobilitat sostenible. Quan es tria el cotxe el lliurament és molt àgil, amb el plus de l’opció de lliurament a domicili. Només es paga la quota mensual, sense despeses extres ni penalitzacions econòmiques relacionades amb clàusules de permanència, cosa que permet als usuaris tornar un cotxe si ja no se’n fa ús i poder accedir a un altre de diferent si les seves necessitats han canviat.

A la quota s’inclouen serveis tan imprescindibles com el manteniment, les revisions periòdiques, l’atenció i l’assistència en carretera les 24 hores o la possibilitat d’un vehicle de substitució.

La xarxa més gran de centres de rènting a nivell nacional en nombre i capil·laritat

Northgate posa a disposició de particulars i empreses una amplíssima i variada flota, que ja supera els 65.000 vehicles repartits per les seves delegacions a tot el territori nacional.

Precisament, la companyia acaba de reforçar la seva presència a Catalunya amb l’obertura de la seva trentena delegació (la tercera a la província de Barcelona), en què invertiran més de 37 milions d’euros. Aquesta nova seu es troba a Parets del Vallès, a la zona industrial de Can Magarola, un enclavament empresarial i comercial estratègic molt ben comunicat amb la ciutat de Barcelona, l’aeroport del Prat i altres vies que connecten amb la resta de Catalunya i del territori nacional.

Les noves instal·lacions compten amb 9.000 m2, dels quals 2.700 m2 estan destinats exclusivament a tallers, on es podran fer intervencions tant de mecànica com de xapa i pintura, sumant un nou punt als tallers propis de la companyia, que sumen més de 40, repartits per les seves delegacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.