Societat

serveis

Mataró torna a activar el servei dels serenos a les nits fins a l’octubre

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament posa en marxa el servei de serenos, fins a l’octubre. La regidora de Mataró Segura, Núria Moreno, ha donat la benvinguda aquest matí als agents cívics nocturns, que aquests dies estan fent la formació. El primer dia de servei al carrer per les parelles, formades per integradors i educadors socials, serà aquest divendres 5 de juliol. L’equip està format per 14 persones, dos de les quals faran tasques de coordinació. Entre les funcions que tenen encomanades hi ha la de tancar alguns parcs, detectar i comunicar si hi ha establiments que no compleixen horaris, possibles situacions de sensellarisme o detecció de conflictes i d’incivisme a l’espai públic que provoquin problemes de convivència.

Al actes de Santes

Durant els caps de setmana, els agents cívics nocturns prestaran especial atenció al front marítim i, durant Les Santes, concentraran la seva presència en els espais on tinguin lloc els actes de la Festa Major.

El servei de serenos és un dels programes específics previstos per l’Ajuntament durant els mesos d’estiu per promoure el civisme a la ciutat. Durant l’any també hi ha un equip d’agents cívics diürns que fan tasques d’informadors entre el veïnat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.